Hadebra bloggen...

Hei alle kjære, her er en liten video til dere

 

Vi er fortsatt venner, og det var egentlig ina som bare var litt dum og staret sin egen blogg, mens sofie ville fortsette. Men videoen sa vell det meste, så det er ikke vits å skrive så mye mer. Dere kan følge oss HER og HER ♥

pimp my pc


nå har jeg sittet å tatt alle klistremerkene på, men kompå at de bare kommer til å falle av, og at det bare blir helt fail, så nå er mine planer for resten av kvelden å ta de av igjen, og sette de inn i en sånn bok jeg har..

- Sofie

videoblogg - bading i ferskvann

Hei hei, for to dager siden var vi å badet et sånt sted her i Oslo, så vi filmet en del og tok litt bilder, så her er videoen! :- Ina og Sofie

videoblogg - venting på buss

heihei, her er en video ifra da vi ventet på bussen her om dagen, det kommer også to videoer snart, så bare vent!- Ina og Sofie

farger bryna våre


(under fargingen)

nå driver vi å rydder, farger bryna våre, fikser oss og har nettop dusjet! Så stikker vi til mamman til Sofie, og så til pappan til Sofie i Oslo! prækas!

- Ina og Sofie 

Nattings hos Ina

Heey! Nå er vi hos Ina. Vi har ikke vært på Norway Cup i dag. Var heller å badet (tok bilder og videoer, kommer senere) og så har vi dratt til Nesodden, innom Sofie der hun bor hos mamman sin,, og så hjem til Ina der vi er nå. I morgen skal vi opp tidelig, og så dra inn til pappa til Sofie igjen for å legge ifra oss bagger og så stikker vi på Norway Cup.
 


tre ekstremt vakre bilder av oss. Hadde bare webcam bilder akkurat nå, siden vi skal sove og ja, ork å laste inn osvov. Ha en god natt og en fin dag i morgen! Det kommer videoer ifra badingen og ifra da vi ventet på bussen, mest sansynlig i morgen eller dagen etter, vi får se!

- Ina og sofieOslokos

Igår dro Hannah og Serine hjem etter at vi hadde vært på Norway Cup. Egentlig skulle Hannah overnatte en natt til, men det ble ikke noe av, så da ble det bare Ina! Når vi fulgte Serine og Hannah til båten på Aker Brygge hadde vi lagt igjen skoene våre hjemme (Ina og Sofie altså) og hadde heller tatt med oss en bag, penger, badetøy og håndkler, for vi skulle nemlig bade! Men vi fant ingen steder og var usikre på om vi fikk lov til å bade der vi var, så vi droppet det, dro heller å kjøpte inn reker, loff og majones, så hadde vi piknikk! Her er noen bilder ifra dagen :
dette var da vi satt å ventet på t-banen på vei hjem


på lekeplassen utenfor der Sofie bor satt vi først, men etterhvert flyttet vi opp til terrassen siden Ina så en mark, haha!


Ina's herlighet!egentlig så liker ikke Sofie reker i det hele tatt, men klarte å tvinge i seg en brødskive med det på da, gratz!


herre, man er skutt i hodet om man ikke syntes at dette er søtt?Det var det! Idag orker vi ikke Norway Cup, så vi venter til i morgen. Vi skal snart bli hentet av pappa'n til Sofie, så drar vi et sted å bader her i Oslo. (det er sånn innsjø) Vi skal ha med kamera, sådet blir bilder! Og etter det skal vi dra hjem til Ina å overnatte der en natt  (også pakke) siden Ina skal kanskje bli med Sofie til Skara sommerland. Men det får vi svar på etterpå, men om hun skal, så skal vi dra lørdag morgen, og kommer hjem søndag kveld. Blir masse bilder ihvertfall, og i morgen stikker vi på Norway Cup!

Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi senere! Og håper alle har hatt det like koselig somd et vi har hatt det!

- Ina og Sofie

gjengen sov hos Sofie

hei hei!

natt til den 3 sov Ina, Serine og Hannah hos Sofie! det var veldig koselig og før det hadde vi vært på norway Cup hele dagen!¨vi kom hjem til en deilig middag og etter det bare var vi oppe en good stund. Men før vi kom hjem til Sofie så dro vi rett ifra t-banen til butikken og kjøpte godteri og brus, så vi hadde en ekstremt chille-kveld! 
 

ja, et bilde av oss fire når vi koste oss med middagen! og flere sånne koselige kvelder med middag, tull, filming, godteri, film og overnatting skal det bli!

- Ina og Sofie

skypedate klokken 10.35

Hei!

idag ble jeg vekket av en dritstygg ringetone på min telefon, men det var jo bare Ina som ringte. Vi hadde avtalt å skype 10.30, men så hadde jeg tatt på ringeklokke, men sovnet igjen, så det var bra hun ringte!  Nå skyper vi da, du det, har en koselig date. Gleder meg til å treffe hun etterpå idag, vi skal på Norway Cup! så vi blogges ikke før etterpå idag!det ble bare et bilde nå, har DEN morgensveisen og har egentlig ikek tid, skal pate med Ina, stelle meg og sånn, men vi blogges!

- Sofie
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits