mistet en del av piercingen min

Hei! Sorry for lite skriving, skal redigere på det forrige innlegget som jeg (sofie) skrev om piercing, har vært med Josephine idag shø! men nå nettop skjedde det noe.. jeg mistet den lille kulen man skal skru på toppen av selve piercingen.. så nå er det ingen kule der.. og hva skal jeg gjøre da? VENT, kom på at jeg har en sånn anne piercing.. skal prøve kulen. Hah, det funka! men den er stygg.. her er et bilde:

æsj..  savner den andre! men skal kjøpe mange piercinger til både meg og Ina i Spania, så jeg få rvell bare leve med denne en uke eller to..

- Sofie

Superkul. no

Heisann

Hver gang jeg ikke har noe å gjøre, altså sitter hjemme å kjeder meg. Pleier jeg å gå inn på superkul.no. Fordi di har veldig mange fine navlepiercinger, det er mange av de jeg ønsker meg, men desverre når jeg skulle bestille de 3 fineste jeg fant der, klarte jeg å stenge bankkortet. Det var veldig dumt fordi jeg ville så veldig gjerne ha dem, men jeg får sikkert bestillt dem på nytt senere. 

Men om du er på leting etter den beste piercingkjappa på nett annbefaler jeg www.superkul.no, det er en veldig bra nettside. De selger også klær og masse andre ting der!


Veldig, veldig, veldig bra !

 

-Ina


Navlepiercing

Hei

Jeg og Sofie har snakket om å lage dette innlegget sammen skjønner dere, men Sofie klarte visst ikke vente. Så derfor får vell jeg også bare vise dere smykket. 

Vi skulle lage en video, fordi vi filmet når vi stakk hullet ogsånn, men det får dere tåle å ikke se fordi Sofie er så utolmodig. Skal også vise dere hvordan jeg renser ogsånn en annen gang, men jeg kan ikke komme med noen supertips om hvordan man skal ta vare på en piercing. Jeg har fått tips av en venn som er flink når det gjelder temaet Piercing, men jeg kan ikke komme med noe spessielt selv, siden jeg fikk den jo bare igår.

 

Nattøy, bare så det er sakt


Oj, for mye blits. men nå er jeg så sliten at jeg ikke orker gjøre noe med det

- Inafått piercing


sånn, skriver mere i morgen!

- Sofie 

Videoblogg - Sander og Sofie

Hei! Jeg og Ina sitter bare oppe å gjør.. ingenting.. så da bare gikk jeg å gjorde masse rart, så hvorfor ikke bare filme det og legge det ut? Men ja, den er ikke noe spesiell, bare kjeda meg litt, så tok med Sander på en liten bære tur:


Men nå skal vi legge oss, klokka har allerede bligg 06.00 så det er på tide å sove! God natt alle sammen! (piercing i morgen, så det blir bloggings!)

okei, fant ut at lyden ikke kom på denne videoen.. hadde redigert på musikk og sånn, så vet ikke hva som har skjedd jeg.. :-S

- Sofie 

Videoblogg - rampestreker av Ina, Serine og Sofie

Hei alle sammen! 

Igår overnattet Sofie og Serine hos Ina. Vi tok ingen bilder, men vi dro ut ca. 02.00 natt til igår (klokken er over tolv nå) og gjorde litt rampestreker! Vi filmet det, og her er den ferdig redigerte videoen:
 Håper dere likte den, og ikke si til noen at det var oss da, om dere kjenner igjen hvor vi var, hehe! og imorgen tar vi piercing, alle sammen!

- Ina og Sofie 

Av mormor

 

Tenkte bare jeg skulle vise dere hva jeg fikk av mormor, når jeg var der i helgen med Oscar. Glemte egentlig bare å blogge om det som jeg egentlig skulle.


Hva kan det være?


♥

En søt liten boks fra mormor :D


-Ina

Venter på bussen

 

Hei

Etter å ha bestemt oss nå 5 ganger for alle, skal vi bombe sikkert ta piercing imorgen, men da måtte vi jo først hjem til Sofie for hun måtte ha med tingene sine. Hege moren til Sofie måtte skrive en lapp om at hun fikk lov, og måtte ha med legitimasjon. Så når vi skulle til Ina igjen, måtte vi ta bussen som er litt kjipt!


Bussholdeplassen, Ina leser i passet sitt


♥


-Ina og Sofie

fol

Hei...

Dårlig humør, ikke bare pga huden i annsiktet mitt er ødelagt, men vi får ikke piercing idag. Hun som piercer har ferie. og kommer ikke tilbake før mange dager. Vi må vente helt til neste uke. Det er ganske kjipt så jeg kommer til å være litt gretten, siden jeg hadde gledet meg såpass mye til idag

 Hytta

 

hei, alle sammen!

I forrigje helg var vi på hytta sammen, og hadde det egentlig helt fantastisk. Kommer ikke til å glemme denne hytteturen med det første. Og vi ser fram til flere turer i sommer, og da er det enda varmere i vannet. Selv om det var bade vann denne gangen. Hele 18 grader som er ganske mye!


Og Ina da


hehe, herlig


Er man glad i sjokkolade, så er man glad i sjokkolade


Endelig kommet fram til hytta, vi tok en deilig dusj


joda?Fant sander oppå her


herlig å bade, i det deilige vannet?


♥

Vi fant en liten sånn her tass


sander


my ♥

ja, vi stamer fra apene
Det var det fra hytta, jeg har også redigert en film som blir lagt ut etterpå. Vi fikk ikke tatt med oss kameraet over alt, så det kunne blitt bedre bilder. blogger, så kommer videoen løpa dagen vil jeg tro :)

 

-Ina og Sofie
Spørsmålsrunde

Hei på dere!

Vi har funnet ut at det er på tide med en liten spørsmålsrunde! Vi svarer på spørsmålene i en video, så det er bare å stille masse spørsmål som dere lurer på, begge svarer på spørsmålene, sånn at det blir dobbelvideo.

- Ina og SofieVideoblogg - rampestrek om natten med lillebror

Hei!

Nå er jeg hos mormor og morfar, og vi kjedet oss såpass at vi lagde en video som jeg pratet om. Og det ble til at vi stakk ut en tur, med en ketchup flaske. Og haha, det var morsomt. Selv om vi var veldig redde for at de skulle våkne     eller at noen skulle se oss. Kos dere med filmen, jeg skal ikke avsløre mer.                                                                       Btw: Veldig sjalu på sofie, dere ser det i det innlegget under


Ikke sikkert dere hører oss så godt, men vi sier ingeting spessielt

-Ina

møtte Andrea Badendyck på chatroulette

Hei! Jeg gikk inn på Andrea sin blogg (som jeg alltid gjør) og så ser jeg når jeg har lest ferdig innlegget at hun er å møte på chatroulette, og at innlegget ble postet for bare to min siden, så jeg fortet med på chatroulette for å finne henne, og jeg ble syykt glad når jeg fant hun! 
 Måtte jo selvfølgelig ta et bilde da, når man først får møtt en man er litt småfan av, hehe, det er ihgvertfall hennes blogg jeg går inn på hele tiden for å sjekke om hun har skrevet noe nytt!

- Sofie

forandring i planene

heihei!

egentlig så skulle jeg dra hjem i morgen, men det går visst ingen busser da, så nå sitter jeg på bussen på vei hjem til Pappa. Der blir jeg til i morgen og imorgen skal jeg overnatte med Ina! Imorgen skal vi også kanskje møtes en liten tur på en eller annen cafè, bare oss to for å kose oss litt, eller.. med lilleboren til Ina, og lillesöstra mi da! håper vi får det til, savner Ina jeg.. :( men uansett! jeg snakket med Ina på telefon istad og snakket om en video jeg lagde istad om hverdags sminke og hvordan jeg satt opp håret mitt idag.. så sa ina at hun også hadde det, så det var jo litt gøy da! jeg redigere den på nytt når jeg kommer hjem siden den ble slettet av min kjære far. Men bare vent, den kommer! Men nå må jeg gå, skal nerde litt mer facebook. Har ikke noe annet å gjøre, og forresten.. sorry for kjedelig innleg uten bilder. Skal legge inn noen bilder jeg tok istad før jeg dro!

tatt i trappa, ser f-u-c-k-e-d ut, men det får både jeg og dere leve med!
min kule farfar's sykkel!

men det har värt veldig koselig å möte farfar, hans kjärast, tante Annika og hennes kjärast! og Selvfölgelig söte Doris! (hunden til farfar)

- Sofie

Videoblogg - Hverdagssminke

Nå skal jeg vise dere hvordan jeg sminker meg til daglig, på skolen, når jeg skal være med venner, byen. Jeg går ikke med mer sminke i byen enn på skolen da, mener jeg. Fin genser, hannah klarte å glemme den her hjemme hos meg, så jeg bare brukte den jeg.


 

Beklager for at det ikke ble med musikk, men siden jeg har spilt inn stemme etter at jeg spite inn videoen så klarte jeg ikke legge inn musikk også, tror egentlig ikke at det funker.

-Ina

Bursdag

Hei♥

Var i en bursdag igår, hos Embla og Sofie. Det var en stor bursdag på tangen, veldig mange jeg kjente som var der, men stakar sofie som jeg deler blogg med kunne ikke komme fordi hun dro til sverige. Savner hun, jeg tok ingen bilder selv så jeg stjeler noen bilder fra embla sin blogg!


Emilie, ukjent, Embla, Katharina og Vilde Aurora fra tangen


haha, dere ser meg sikkert ikke. Men bak hun jenta som har bare hvite klær på seg shorts, sokker og topp står jeg


en herlig bursdag :)

-Ina


Da stikker jeg å

Hei♥

Ikke bare Sofie som stikker fra hjemmet sitt nå, men jeg og lillebroren min skal kose oss hos mormor og morfar idag. Har ikke sett dem på lenge så det blir litt koselig. Vi skal nok spise pizza og se på film ogsånn, pleier ikke å være så glad i lillebroren min heller. Så det passer fint nå at vi får gjort noe sammen, siden vi ikke har noen ting til felles. Så får jeg kommer meg litt bort fra denne kjedelige plassen. Mormor bor i Bærum og siden det ikke er sånn dritmye å gjøre der, kommer jeg til å blogge en del i natt. Kanskje en video sammen med oscar da ?


Detter er da min lillebror, fant han sovende over pc-en

-Ina

Får ikke lastet inn bildene på riktig måte

Heisann

Jeg trodde først at Sofie ikke kunne blogge siden hun skulle reise bort til sverige og feire midtsommer, men det kan hun tydeligvis og det er jo bare kjempebra, siden jeg ikke blogger like mye som hun. Og jeg kan jo egentlig fortelle det med en gang. Det er IKKE fordi jeg har så mye å gjøre som alle andre bruker som unskyldning, for nå er det sommerferie, og da har alle tid til å blogge. Men det er sånn at minnekortet til kameraet er helt fucka. Når jeg skal legge inn bildene, funker jo det ogsånn. Men Det er når jeg skal legge de inn på bloggen. Veldig vanskelig å forklare, men det er sånn at man ikke ser bildene på en måte, men bare bildeadressen. Men når jeg legger de inn i selve innlegget ser man jo bildene, pluss at det tar ca 5 min på å laste opp et bilde. Det er utrolig slitsomt egentlig, så jeg skal skaffe meg passordet til pc-en som er min (broren min lagra passord, og glemte det) Så skal jeg enten få nytt kamera eller bare nytt minnekort, vi får se hva jeg har penger til. Så jeg håper da at unnskyldningen min er godtatt. Fordi det er en veldig bra grunn.

 

-Ina

jentekveld

Heihei!

Igår var jeg på jentekveld med et par jenter, eller, det var jo en del jenter da. Det var hjemme hos Oda og det var Agnes og Oda som holdt denne greia! Det var superkoselig, og vi hadde det kjempegöy. (siden pappa er svensk, har vi svensk tastatus, vet.. it sucks!) Her er noen bilder ifra jentekvelden:

söte Ingvild


Celine, meg og Vilde F
Vi hadde ikke grillspyd eller pinner, så jeg fant opp trenden "Grill med strå" mehe, faktisk så var det flere som gjorde det såå, whehoo


söte Ingvild igjen.


Ingrid og jeg hadde catfight, mehe!  Ingrid, du er fin du.


Camilla, Ingrid, Oda og Vilde A


Agnes og Vilde F koser seg!

I soffa'n: meg - hånd med strikker, Celin, Vår og med teppe er Henja tror jeg. På gulvet: Ingrid, mehe!


Oda og Vilde A
Oda, og i bakgrunnen er Agnes


Camilla, Oda, meg, Celin, Ingvild, Vår og Vilde F
Vilde A


jeg har det koselig, mehe


Camilla, Ingrid, Oda, meg og Vilde A

Så igjen, det var veldig koselig å väre med dere alle sammen! Herlige jenter hele gjengen. Og synd Andrea J og Kaja ikke kunne komme :( hadde värt koselig med dere der også! En bra start på sommerferien ♥

- Sofie

on my way

Hei, nå sitter jeg på time ekspressen eller whatever på vei til Sverige. Det er over en time igjen og jeg savner Inamin :( men får jo se hun på søndag !  Klarte å lure til meg pc'n så det blir blogging når jeg er fremme! Men kan ikke bruke pc'n nå siden det ikke er stikk kontakt her og pc'n er fucked så den funker ikke uten mer enn 2min.. men vi blogges, skal sove tror jeg..
Innlegget ble redigert da jeg kom hjem, for egentlig så kan jeg jo ikke legge inn bilder ifra iPoden. Men nå skal jeg skrive et nytt innlegg.


-Sofie

piercing

Hei alle kjære ♥

Sofie har nettopp dratt fra meg til en jentekveld-avslutningsting hos oda, som sofie sikkert kommer til å blogge om. Jeg gikk ned for å si hade til den kjønneste. Så går hun ut av døren, hihi. Så forteller mamma og pappa meg at jeg kan få piercing alikevell. Ble så glad, så jeg og Sofie kommer til å dra til byen en dag å gjøre det sammen.

her er noen av de jeg ønsker meg
Denne liker jeg, fordi den er litt stor. og den er søt og rosa


også denne, dere har kanskje fått med dere at jeg liker rosa
likte ikke den blå bakgrunnen jeg heller. men liker piercingen
Søte, men ikke favoritten

Ja, dette var da noen av de jeg fant nå som jeg synes er veldig fine, og jeg ønsker meg dem alle hvertfall de øverste. Det er riktig rekkefølge.

- Ina ♥

topp 15 sanger

Hei, nå tenkte jeg at jeg skulle skrive inn de 15 sangene jeg hører mest på nå for tiden, så da bare begynner jeg, og forresten, det er tilfeldig rekkefølge!


Keyshia Cole - I remember


Chester See - God damn you're beautiful


Shakira - Underneath your clothes


Ne-Yo - Sexy love


Jason Derulo - What if


Chris Brown ft. Justin Bieber - Next to you


Keyshia Cole - Take me away


Bruno Mars - The lazy song


Jojo - To little to late


Heidi Montag - No more


Twilight - Bella's lullaby


Ina - Fall


Natasha Bedingfield - Soulmate


James Blunt - You're beautiful  (den er også sangen til Ina og Meg)


Sam Tsui & Christina Grimmie - Just a dream


 


Jeg bare elsker musikk! Musikk er noe jeg virkelig ikke kan leve uten. Tenk å for eks: kjøre 19 timer i bil eller fly, båt, whatever, men uten musikk. Man har jo andre ting å gjøre, men uff, uten musikk vet ikke jeg ass.. Men det jeg vet er at I ♥ Music ! Forresten, jeg lagde bildet for en god stund siden!

- Sofie

siste skoledag i 8.klasse

Heisann! Nå er jeg endelig ferdig med 8.klasse, sykt deilig å tenke på egentlig, nå er det bare 2 måneder med sommerferie og tilbake til skolen, men i 9. klasse da, endelig får vi skap også! Istad fikk vi katakterkortet, jeg sier ikke alt hva jeg fikk, men fikk fem 5'ere ihvertfall! (fornøyd!) Nå skal jeg snart en liten tur ned på stranden, og så skal jeg dra til Ina å sove over! Vi skal sove ute på trampolinen hennes idag og så bade i natt, så det skal bli koselig! Ina tok forresten av reguleringen idag, så det kommer helt sikkert et innlegg om det!
bildet tatt: for 5 min siden, skulle ha et litt fint da.. men falt ned i stolen. Fotograf: emh.. selvutløder!

 
bildet tatt: Igår da jeg fulgte Ina til bussen. Fotograf: Ina Solbakken


Og den sangen jeg har begynt å høre veldig mye på nå:
Torbjørnog Helfiner - On my mind

- Sofie

forrige helg


Heihei! vi vet vi ikke har blogget på et par dager, men vi har vært litt opptatte og nesten ikke på pc i det hele tatt! Onsdag-Lørdag overnattet Ina hos Sofie. Fredag var det VG-lista og vi var en meter unna Chris Medina! Lørdag til Søndag sov Sofie Hos Ina. Og nå skal vi fortelle litt om helgen!

Fredag: da var det VG-lista! Vi var der med utrolig mange andre og etter at 22.30 båten ikke kom og 22.45 båten ble full endte vi opp med å ta 23.30 båten hjem til Nesodden.

Lørdag: da vle det filmkos, vi leide filmen "Love and other drugs"  Begge to likte den, men som Sofie blir veldig ofte rørt av filmer så på slutten gråt hun litt. Vi ble oppe til 05.00 tiden, og så våknet vi i 17.00 tiden samme dag! Med 19.30 bussen dro Sofie hjem! og her er noen bilder ifra lørdagen:Herligheten, My!


gogutten, Sander!


rett før vi dro, litt dårlig tid kan man si..


Ina er inne å finner film, viste den i vinduet sånn at Sofie kunne si ja, eller nei! hah, sånn funker det når en må være ute med hundene og en annen gå inn i kiosken som stengte hvert øyeblikk!


posen røyk..


da ble det til at vi måtte bære den sånn!


på vei tilbake ifra Jafs


our crib! Ja, det var litt om forrige helg, nå er klokken 00:21, på tide å gå å stelle seg! Siste skoledag i morgen, begynner klokken 10.00 og slutter 12.00, skal bli deilig! Bloggings når Sofie kommer hjem! Litt senere på dagsen skal forresten Sofie dra å overnatte hos Ina!

- Ina og Sofie

muntlig tentamens date

Heihei! Nå sitter vi hjemme hos Sofie å lager power point presentasjon til muntlig tentamen som vi skal ha i morgen. Det er den siste tentamenen vi har i 8.klasse, så det skal bli deilig å få det overstått! Vi kom begge opp i rle, men Ina kom opp i Jødedommen, og Sofie kom opp i Islam.

Igår dro vi etter skolen til byen å shoppet! (kommer et innlegg om det etter at vi er ferdige med tentamens-øvingen!) Ina overnattet også hos Sofie til i dag!

Og idag har vi allerede vært i ski med mamman og pappan til Ina å kjøpt en hylle til rommet til Ina, og så satt vi litt på kafè å spiste en skolebolle og drakk kako. Koselig!
nok å gjøre ihvertfall

Men nå må vi gå, må jo få best mulig karakert vøtt! Blogges helt sikkert senere idag! Byee!

-Ina  og Sofie 

teknisk museum

Hei, nå sitter jeg på teknisk museum. har vært på såpebobleshow. Er med Mathis, Hannah og Nico. blogges!!

-sofie

stikker i morgen

Hei på dere alle sammen!

I morgen stikker  vi til hytta til Ina, og vi blir der til mandag. Det er ikke noe internett der, så det blir ikke blogging på oss på noen dager, men når vi er tilbake kommer det nok masse bilder! (sikkert video også) 

Her er noen få bilder ifra da vi var på hytta i påskererien:koselige båtturer, og flere skal det bli! Nå er det også mye varmere i vannet, så vi kommer nok til å bade :-D


godteri!


mopedturer, åå, de er herlige!

Det var det, nå skal vi legge oss, sånn at vi orker å stå opp i morgen.  Vi blogges forhåpentligvis på mandag! God pinse alle sammen! 

-Ina og Sofie

piercing i navlen? oh yess

Hei! Jeg ville bare si det at jeg (sofie) skal ta piercing i sommerferien, og det er noe jeg gleder emg så utrolig mye til! Endelig har jeg fått lvov til å få ta det! (jeg er ikke gammel nok til å ta det alene, så mamma må bli med) Men jeg har allerede en piercing som er en liten kattepus i sølv med en liten rosa krystall ting, men den er ikke så viktig! Men jeg har sett på en del piercingen nå, og her er noen jeg syntes er utrolig fine som jeg vurderer å kjøpe meg. Eller, ihvertfall noen av dem!


 jeg bare likte de no utrolig godt, og som du ser på bildet, så er det jo den derre "Best Friend", den hadde vært såå kul å ha med Ina! Fordi Ina skal også kanskje få piercing, men det er ikke helt sikkert ennå, men jeg er veldig sikker på at jenta mi får det!

Men nå er det straks leggetid! Skal jo ikke opp så altfor sent i morgen heller vøtt, god natt alle sammen, så blogges vi senere!

-Sofie 

skal drepe deg

Det er ikke hvem som helst jeg snakker om i overskriften, og det er helt sant også. I morgen skal mobilen min dø, samme hva. 

Idag hadde vi mattetentamen, og det gikk jo som det gikk. Det gikk jo ikke sånn dritbra, men helt greit tror jeg. Orker ikke tenke på det akkuratt nå, for det kunne gått bedre. Ina kom til meg når hun vær ferdig, så har bare slappet av med henne.Hun har fått tattovering også, jeg lagde den med sprittusj. Vedder på at hun skriver et innleg om den. Og forresten så skal jeg få piercing, gleder meg utrolig mye. Skal kanskje gjøre det sammen med Ina.

 

Det var jo et veldig fint bilde av meg da. Har ikke mere batteri på mitt kamera og har ikke sånn annen web ting, så da blir det The Lol Cam, men heller det enn ingen bilder, eller hva ?
I morgen skal jeg først følge lillesøstra mi til pappa i Oslo, og så skal jeg være med Ina. Hun skal sove over hos meg og så stikker vi på hytta hennes på lørdag.

-Sofie

Matte-tentamen

Mitt aller værste fag må tefinitivt være matte, ikke bare pga det er kjedelig, og fordi det er alt for mye tall. Men jeg forstår der rett og slett ikke i det hele tatt. Jeg sliter virkelig med matte. Og det er litt flaut når læreren spørr meg om noe som resten av klassen synes er enkelt. Så kan ikke jeg det, så om jeg kommer opp i matte i mintelig begynner jeg seriøst å gråte. Det kan jeg love dere, så jeg håper jeg kommer i engelsk. 

Jeg har fikset meg en liten krok innest i rommet under vinduet hvor det er veldig behagelig å være, jeg får frisk luft når jeg øver til mattetentamen, og det føles bra. Pluss at jeg kan se ut av vinduet, også liker jeg det bare veldig bra. Sitter med pc-en her også, veldig koselig faktisk. Så null problem for meg å øve her. Bare at det er så digg at jeg glemmer det litt bort, og bare snakker med folk på face, det er jo ikke bra. Men jeg og mamma og serine har da vært en liten tur i butikken å kjøpt oss litt snadder til tentamen imorgen.
Bruus
Her er min lille kosekrok som jeg har lagd i stand- Ina

tentamens øving!

Hei, nå driver jeg å øver til matte tentamen! På mandag hadde vi notsk og nynorsk tentamen, igår hadde vi engelsk, idag hadde vi vanelig skoledag og i morgen skal vi ha matte tentamen -.- Dette er kjedelig, jeg har over 30 matteoppgaver igjen, så jeg må nok forte meg litt. 

I dag etter skolen dro jeg på butikken med Jakob, Peder, Preben og Peter for å kjøpe litt mat til i morgen som jeg skal ha med, og så ble jeg med Peter og Peder en liten tur hjem til Jakob. (helt ærlig så var det litt kjedelig, hah!) og nå er jeg hjemme å øver!


Jakob, meg, Peter og Peder. Btw; fin øyevipp, Peder! 

Ja, det var noen få bilder ifra istad. Vi bare kjeda oss noe helt sykt, så ja, hvorfor ikke The Lol Cam? Vi var også på chatroulette, og det var også driiiiiiitkjedelig :-p en av grunnene til at jeg stakk hjem . Men matteøvingen kaller, Hade!

-Sofie


 

er med Serine og Felicia

Heihei, nå skjer det egentlig ikke så veldig mye borti her. Jeg driver å redigerer en video som jeg sikker tkommer til å legge ut her, og så er Felicia og Serine her, så vi bare loker så mye som det bare går ann!oog Serine har krøllet håret mitt!Blogges senere i dag (kanskje) ellernoe, men ja, de andre vil gjøre noe annet, såå.. Hade!

-Sofie
 

Rettetang

Jeg har tengt til å kjøpe meg en rettetang, en ny enn. Fordi jeg er nesten alltid uheldig med de jeg kjøper, og nå treger jeg virkelig en ny, som er litt bra. Så er det noen som vet om en bra rettetag som ikke er alt for dyr ? Send en link ellernoe om du gidder ♥

-Ina

Videoblogg - Tusenfryd

Her er videoen ifra da vi var på Tusenfryd! Det er ikke noe spennende å høre hva vi sier, og vet vi har lagt ut bildene før, men de måtte komme med denne også, men samma det, dere overlever! 
 

 

- Sofie og Ina

Tusenfryd

Hei♥

Vi blogget ikke igår fordi vi brukte hele dagen på å være på Tusenfryd. Det var morsomt, og vi har kjøpt oss sesongkort begge to. Så det kommer til å bli flere turer dit i sommer!


sover sånn halveis på vei til Tusenfryd

namnam


Tusenfryd er det beste stedet som finnes på denne jordoverflaten


sofie da..


Den går jo fort


happy med sesongkortdårlig bilde, men vi sto langt unna og måtte zome


den beste, vi tok den ovver 10 ganger

enda mer en mest happy for sesongkort

 

-Sofie og InaForrige helg

Hallois ♥

Forrige helg var Ina med meg til pappa (som bor i Oslo). Det var veldig koselig å ha med Ina! Vi dro på Linderudsenteret å var der en god stund på lørsdag, og forresten, vi var veldig slitene på fredag, så vi sovna på soffaen og så våkna vi å gikk opp, og dagen etter våknet vi i 08.00 tiden, og da regnet vi ut hvor lenge vi hadde sovet, og det ble jo 14 timer ! :D haha, deilig!  Her er noen bilder ifra helgen:
 


På t-banen 

vi stripet også håret til Ina

-Sofie

Sove ute

Heyy!

Til i går sov Josefine hos meg, og dagen før sov Ina hos meg, og begge gangene sov vi ute! Det er så utrolig deilig at det er varmt i luften sånn at man kan sove ute! Når jeg og Ina sov ute så hadde vi vært på stranda tideligere den dagen (om jeg ikke husker feil) og så sov vi oppe på terassen. Når jeg var med Joseine sov vi nede på terassen!

Bilder ifra dagen med Ina, har også et par videoer, men må skaffe meg et sånt redigeringsprogram først:

Vårs sovested, som dere ser, så ligger Ina så "sover" 


På ver opp ifra stranda

Bilder ifra dagen med Josefine:Josefine måtte dra veldig tidelig, og vi forsov oss litt, så tidelig på morgenen ble jeg sittende alene å rydde opp alt!


Vårt sovested overifra

Såå, jeg gleder meg veldigveldigveldig mye til sommerferien, fordi da skal det bli masse soving ute, både på trampoliner, terasser og telt. (masse mer også!) Har også bursdag i sommerferien, og skal ha sånn grill-ting, såå!
Men vi blogges snart igjen! Jeg skal faaktisk skrive et innlegg til!

-Sofie 

Solskinnsvær

Halloo ♥ 

Nå er det på tide for meg å begynne å blogge mere, det har vært veldig dårlig blogging på meg i det siste, og jeg har ikke hatt så veldig stor blogg-lyst, men nå skal jeg begynne da!

 Igår var det en utrolig varm dag, og det var sykt deilig å bar eligge å sole meg og spise friske jordbær! Både Hannah (som Ina har skrevet om) og lillesøstra mi hadde bursdag igår, så jeg måtte være hjemme å feire voksebursdagn til lillesøstra mi da, men ligg senere kom Caroline en liten tur bort å hentet meg, så dro vi ned på stranda og tok oss en dukkert! Eller.. jeg gjorde, siden Caroline badet ikke. 

fin måte å spise på da, whohoo! forresten klarer meg ikke uten musikk nå, er avhengig !


Nå skal jeg sette i gang med å skrive et annet innlegg, så bare vent! Vi blogges senere, alihoppa! Forresten, etterpå i dag skal jeg på stranda med Kathrine!

-Sofie 

bursdagsbarnet

Heisann♥

Nå sover jeg hos det kjærebursdagsbarnet, jeg fikk da den store æren av å kunne tilbringe helle denne sommerdagen med den allerbeste hannah,som ble 14 år idag.

Hun har fått masse fint, som hun sikkert kommer til å blogge om snart HER . Liker bloggen hennes velsig godt, dere burde se den ut.
bursdagsbarnet♥ 

tææn

-InaNye sko

Heisann

endelig tilbake, eller hva skal man si? Jeg for e gang skyld slettet min blogg, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjode det. Jeg er ganske glad for det, ser at ikke Sofie har blogget så mye  det siste, men da får jeg ta i litt her da. Jeg har kjøpt me


De ser litt store ut, men de er ikke det


(kommer flere bilder)

Hva synes dere om skoene/sandalene?

-Inaher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits