Fest i dag ?

Hallo! Nå er jeg hos Amalie, og vi skal snart ned til Oda!Vi skal overnatte hos hun i dag, det blir koselig! Jeg har forresten vært på tangenfestivalen med Amalie og Ingvild isatd, og enda fler da, men orker ikke å nevne alle! Men jeg kan nesten ikke skrive mere, jeg skal opp å ta litt mat og så stikker vi til Oda!


 Her snakker vi vakre! Forresten, idats så skulle jeg og Amalie akkurat til å gå ut, men så så vi at hunden til Amalie hadde spydd på teppet, sånn råttent egg, så her fikk vi en jogg kan du tro! 
- Sofie 

Dumme pc

 heihei! fikk litt tid til å blogge nå, men jeg må forte meg! Skal gå å dusje siden jeg glemt eå ta i en sånn hårkur ting! Men nok om det! Den dumme pc'n er fortsatt ødelagt, så jeg har på en måte mistet alle bildene ifra da jeg var på hytta med Ina og sånn, men vi skal spørre om onkelen min kan prøve å fikse det siden han er veldig flink til sånt da! så jeg håper virkelig det går! Nå er jeg fortsatt på en sånn gammel, stygg pc.. 


igår var jeg på stranda med Ina, Serine og Hannah. Der tok vi masse bilder, og her er det bilde jeg har tatt til nytt profilbilde til jeg får se resten av bildene som ble tatt! I dag var jeg forresten med Amalie og i morgens kal jeg hjem til pappa! Og så skal jeg overnatte hos Oda med Amalie på lørdag og også dra på noe som heter tangenfestivalen! - Gleder meg masse!


 vi blogges kanskje i morgen da, om jeg får tid! Jeg skal dra til pappa med halv  fire båten, så er nok hjemme i sånn seks, halv sju tiden siden vi skal spise og sånn eller ta en is ellernoe i byen først sammen med pappa, kjæresten hans og lillesøstra mi! Snakkes!

− Sofie

Dårlig blogging

heihei! Det er Sofie som skriver nå. DEt har vært veldig dårlig loggin nå i det siste. Igår gikk pc'n min istykker, så jeg må skaffe meg en ny, og egen denne gangen. (delte med mamma og lillesøstra mi) Nå er jeg hos Hannah med Ina, så jeg bare blogger nå som jeg kan! Det har skjedd veldig mye i det siste, så når jeg først har tid og en pc tilgjengelig skal jeg blogge! bla, om da vi var på hytta, da vi badet, da vi tok hull i øret og sånn! Så vi blogges da!


− Sofie 

 

God ferie og Paradise hotel

Hei! Det ble vist ikke så mye blogging på meg i dag... jeg har holdt på å pakket og lastet ned en hel haug av musikk til ipoden min! Jeg kan ikke skrive mere nå siden jeg skal se på Paradise Hotel og så skal jeg stelle meg og så legge meg! Og om jeg ikke rekker å blogge i morgen før jeg drar, så får dere ha en god ferie alle sammen! (Jeg sier dette fra Ina også) Jeg har forresten også ligget å solt meg en del idag, og jeg har fått littegranne farge! :D

Et helt tilfeldig bilde som jeg tok igår. 

Forresten, dere ser at vi har fått nytt design? Ina fiksa det stad, og nei, det er ikke vi som har lagd det :) Men vi skal laste opp headeren når vi får tid, siden man må gjøre det på en sånn spesiel måte.. Men nå stikker jeg, blogges! (om jeg ikke blogger imorgen så blogger jeg neste fredag som er om en uke.) Hehe, kos dere i påsken!

− Sofie

 

Sol

Heihei!

Vi sluttet klokken 12.00 på skolen idag, og så skulle jeg egentlig være barnevakt for lillesøstra mi idag, derfor skulle jeg ikke ha med noen hjem etter skolen. Men sånn ble det jo ikke. Jeg kom hjem (alene) og da fikk jeg vite at mamma ikke skulle bort likevell. Da kjente jeg litt at jeg var ganske sliten uansett, så jeg la meg på soffan med dyna mi. Og så våknet jeg av at sola skinte igjennom vinduet og jeg fant en lapp på bordet der det stod "Er hos Ann-K. Mamma" Og da gikk jeg ut på terassen med Milla og la meg til å sole meg og høre på musikk! Jeg tok også noen få bilder og her er de:

det var her jeg lå, sånn btw.


meg og Milla


meg og Milla igjen, vet det ikke er så veeldig fint av meg, men Milla var jo bare helt skjønn                                           That Should Be Me - Justin Drew Bieber

Her er det Justin Bieber som gjeller! Jeg er jo helt fan til 1000! Synger på sangene hele tiden, hører på dem hele tiden.

Vet dette var et litt kjedelig innlegg.. men jeg orker ikke å endre på det! Jeg skal stelle meg nå og så sove, så blogges vi en eller annen gang når jeg får tid! God natt.

− Sofie

Endelig

 Hei,

haha, jeg har så mye å tenke på, eller mye å gjøre så jeg har ikke blogget på denne bloggen før nå egentlig. Men jeg kan vell starte og fortelle litt om meg selv da. Jeg heter Ina Solbakken, 13 år. Jeg bor på Nesodden. Skole osv.. oppgir jeg ikke. Jeg elsker hunder, har to stykker. Lille sander, og gamle my. De aller beste hundene i hele verden. Men siden jeg har en egen blogg også. Er det nok Sofie som kommer til å blogge mest på denne, og det tror jeg hun vet. For jeg har hatt min blogg lenge, og jeg sletter den ikke bare pga. dette, selv om dette betyr mye for meg.

Jeg og Sofie er da bestevenner, som er veldig mye med hverandre. Og deler ting med hverandre

Tre ting jeg virkelig hater:

♠ Baksnakking

♠ Stjeling

♠ lyving                                     De tre tingene her er noe jeg virkelig hater, kan ikke ha slike venner.

 

Tre ting jeg elsker:

♥ Ærlighet

♥ Omsorg

♥ Virkelig ekte venner                       Ekte venner er noe jeg elsker mer enn noe annet, det er viktig !

 

Nå er jo klikka 21:02 så jeg orker ikke ta noen bilder nå, pluss at dere skal vite at det skjer ikke. Det kommer ikke mange kvalitetsbilder fra meg. Fordi jeg har ikke kamera for øyeblikket, men skal gjøre så godt jeg kan med det der.


Ja, dette er meg


Hannah, Sofie og meg


me
sofie mista meg

så lagde vi litt mat− Ina

Trøtt

Heisann! Nå bare ligger jeg i senga å slapper av, litt chill igrunn! Jeg tenkte jeg bare skulle si natta så blogges vi i morgen, fordi jeg er sååå sliten nå, og jeg er nødt til å lære meg å sovne litt tidligere, siden jeg trenger mer søvn.. sover bare sånn 5-6 timer hver natt..  btw; kjedelige skolegreier i morgen, åååh.. er drittlei skolen nå! Men påskeferie til fredag! 

Bare legger til dette bildet fordi jeg savner sommer'n noe så insaaaane mye, og kan ikke vente til den kommer :-D Synd det er meldt regn i morgen -.-
 
God natt! 
− Sofie

Hos Ina

Heey! Vi dro ikke til Sofie etter skolen idag, vi dro heller til Hannah først og så måtte hun på håndball og da dro vi til Ina istedenfor. Så nå er vi hos Ina og skal snart lage litt mat!

Når vi var hos Hannah tok vi en del bilder, så de kommer nok ut litt etterhvert, så bare skriver vi et innlegg med overskriften "Bilder ifra da vi var hos Hannah".Regulering for sho !
Men nå skal vi som sagt gå å lage litt mat, så blogges vi senere! Ha en fin dag videre alle sammen som leser bloggen, hah, vi har bare fortalt den til to eller tre stk. så skjønner at det ikke er så veldig mange kommentarer akkurat! Men vi blogges!

− Ina og Sofie

God natt

Jeg tror nok at jeg legger meg nå, det er skole i morgen.. siste uka før påskeferien, johoo! Etter skolen i morgen skal Ina bli med meg hjem, så det blor nok blogging!

Bildet ble tatt en eller annen gang idag.. har ikke orket å gjøre så mye idag! Men vi blogges i morgen! God natt!

− Sofie
 

Time for breakfast

Heihei, det er Sofie som skriver nå. Ina dro til hytta hennes på fredag, jeg skulle egentlig være med, men så om det litt småting i veien så det funka ikke heelt! Det er ikke internett der, men Ina koser seg sikkert! 

Jeg sovna forran pc'n igår, så de jeg snakket med lurte kanskje på hvor jeg ble av? Hah, her har dere svaret. I dag skjer det ingenting hos meg, skal bare chille med mamma, heh! Men nå skal jeg gå opp å spise frokost.  


   Bildet er gammelt, men jeg har ingen andre akkurat nå. Stikker  nå jeg! Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi senere når jeg får tid! Ina kommer hjem en eller annen gang i dag, så kanskje hun får blogget litt? Vell,vi får se!

− Sofie

Ina og Sofie

Hei, vi har bestemt oss for å prøve på nytt med iiiiso.blogg.no! Vi er Ina og Sofie og den forrige bloggen vår het www.iiso.blogg.no om det gir no mening? Men ja, vi skal prøve så godt vi kan med videoer og inlegg med bilder! Den headeren vi har nå er bare midlertidig og helt enkelt laget. :-)

Bilde ifra da vi var på stranda igår. Ina til venstre og Sofie til høyre ;-)

− Ina og Sofieher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits