Hadebra bloggen...

Hei alle kjære, her er en liten video til dere

 

Vi er fortsatt venner, og det var egentlig ina som bare var litt dum og staret sin egen blogg, mens sofie ville fortsette. Men videoen sa vell det meste, så det er ikke vits å skrive så mye mer. Dere kan følge oss HER og HER ♥

pimp my pc


nå har jeg sittet å tatt alle klistremerkene på, men kompå at de bare kommer til å falle av, og at det bare blir helt fail, så nå er mine planer for resten av kvelden å ta de av igjen, og sette de inn i en sånn bok jeg har..

- Sofie

videoblogg - bading i ferskvann

Hei hei, for to dager siden var vi å badet et sånt sted her i Oslo, så vi filmet en del og tok litt bilder, så her er videoen! :- Ina og Sofie

videoblogg - venting på buss

heihei, her er en video ifra da vi ventet på bussen her om dagen, det kommer også to videoer snart, så bare vent!- Ina og Sofie

farger bryna våre


(under fargingen)

nå driver vi å rydder, farger bryna våre, fikser oss og har nettop dusjet! Så stikker vi til mamman til Sofie, og så til pappan til Sofie i Oslo! prækas!

- Ina og Sofie 

Nattings hos Ina

Heey! Nå er vi hos Ina. Vi har ikke vært på Norway Cup i dag. Var heller å badet (tok bilder og videoer, kommer senere) og så har vi dratt til Nesodden, innom Sofie der hun bor hos mamman sin,, og så hjem til Ina der vi er nå. I morgen skal vi opp tidelig, og så dra inn til pappa til Sofie igjen for å legge ifra oss bagger og så stikker vi på Norway Cup.
 


tre ekstremt vakre bilder av oss. Hadde bare webcam bilder akkurat nå, siden vi skal sove og ja, ork å laste inn osvov. Ha en god natt og en fin dag i morgen! Det kommer videoer ifra badingen og ifra da vi ventet på bussen, mest sansynlig i morgen eller dagen etter, vi får se!

- Ina og sofieOslokos

Igår dro Hannah og Serine hjem etter at vi hadde vært på Norway Cup. Egentlig skulle Hannah overnatte en natt til, men det ble ikke noe av, så da ble det bare Ina! Når vi fulgte Serine og Hannah til båten på Aker Brygge hadde vi lagt igjen skoene våre hjemme (Ina og Sofie altså) og hadde heller tatt med oss en bag, penger, badetøy og håndkler, for vi skulle nemlig bade! Men vi fant ingen steder og var usikre på om vi fikk lov til å bade der vi var, så vi droppet det, dro heller å kjøpte inn reker, loff og majones, så hadde vi piknikk! Her er noen bilder ifra dagen :
dette var da vi satt å ventet på t-banen på vei hjem


på lekeplassen utenfor der Sofie bor satt vi først, men etterhvert flyttet vi opp til terrassen siden Ina så en mark, haha!


Ina's herlighet!egentlig så liker ikke Sofie reker i det hele tatt, men klarte å tvinge i seg en brødskive med det på da, gratz!


herre, man er skutt i hodet om man ikke syntes at dette er søtt?Det var det! Idag orker vi ikke Norway Cup, så vi venter til i morgen. Vi skal snart bli hentet av pappa'n til Sofie, så drar vi et sted å bader her i Oslo. (det er sånn innsjø) Vi skal ha med kamera, sådet blir bilder! Og etter det skal vi dra hjem til Ina å overnatte der en natt  (også pakke) siden Ina skal kanskje bli med Sofie til Skara sommerland. Men det får vi svar på etterpå, men om hun skal, så skal vi dra lørdag morgen, og kommer hjem søndag kveld. Blir masse bilder ihvertfall, og i morgen stikker vi på Norway Cup!

Ha en fin dag alle sammen, så blogges vi senere! Og håper alle har hatt det like koselig somd et vi har hatt det!

- Ina og Sofie

gjengen sov hos Sofie

hei hei!

natt til den 3 sov Ina, Serine og Hannah hos Sofie! det var veldig koselig og før det hadde vi vært på norway Cup hele dagen!¨vi kom hjem til en deilig middag og etter det bare var vi oppe en good stund. Men før vi kom hjem til Sofie så dro vi rett ifra t-banen til butikken og kjøpte godteri og brus, så vi hadde en ekstremt chille-kveld! 
 

ja, et bilde av oss fire når vi koste oss med middagen! og flere sånne koselige kvelder med middag, tull, filming, godteri, film og overnatting skal det bli!

- Ina og Sofie

skypedate klokken 10.35

Hei!

idag ble jeg vekket av en dritstygg ringetone på min telefon, men det var jo bare Ina som ringte. Vi hadde avtalt å skype 10.30, men så hadde jeg tatt på ringeklokke, men sovnet igjen, så det var bra hun ringte!  Nå skyper vi da, du det, har en koselig date. Gleder meg til å treffe hun etterpå idag, vi skal på Norway Cup! så vi blogges ikke før etterpå idag!det ble bare et bilde nå, har DEN morgensveisen og har egentlig ikek tid, skal pate med Ina, stelle meg og sånn, men vi blogges!

- Sofie


hestene

Jeg sa jeg skulle skrive litt om noen hester, og da tenkte jeg at jeg skulle gjøre det nå ettersom at jeg ikke har noe annet å gjøre.

Da jeg møtte Silje i Spania så snakket vi en del om hester siden Silje rir og har hest på for, og det virket så utrolig gøy å ha en hest man kan dra til to-tre ganger i uken å ri på, stelle den, mate den og alle de andre tingene man gjør med en hest. Også det å dra på stevner! Jeg fikk også linken til bloggen hun har på hest.no, og etter å ha lest igjennom den og sett på alle videoene og de fanstastisk fine bildene ble jeg rett og slett interrestert i hester. De er noen fine dyr, og tenk det da, en vakker sommerdag, du er kjempevarm og då drar du til stallen, rir hesten din ned til vannet og bader med den, tenkt så deilig! Her er noen bilder av hestene hos farmor og en som var i Spania.

Oscar <3
det var det for i dag, i morgen skal jeg møte selveste Ina Solbakken! gleder meg til å treffe den beste etter så lang tid, har virkelig savnet henne! Nå skal vi overnatte i kanskje en uke ellernoe ♥

- Sofie

kostene mine

Hei♥


liten kost fra bareMinerals


FaceBrush fra elf


foundation kost fra elf


stor kost fra elf


foundation kost fra GOSH


rouge kost fra hennes og mauritz


eyeliner kost fra maxfactor by Jan Thomas

-Ina♥outfit 31.07.2011Genser - arvet (står ikek hvor den er ifra) Shorts - arvet og klippet selv(står ikke hvor den er ifra) Sko - Skopunkten

Fikk skoene igår som bursdagsgave av Maria, Jennie, Erik og Cathrine. Siden jeg har bursdag om to uker, og treffer ikke de flere ganger før det, så ja, elsker de skoene! 

Og som du kan se, så har jeg på bandasje, fordii jeg ha rklart å gjøre et eller annet med kneet mitt, så igår kunne jeg ikke gå engang, så ble løftet ifra minigolfbanen og hjem. Sterke pappa! Men nå skal vi snart dra, siden vi skal jo ta bussen til Oslo snart! Men det er internett på bussen, så det blir blogging!

- Sofie

bilder ifra bursdagen som var igår

Hej! igår var jo jeg i bursdag, det var koselig, vi spilte slåball og fotball, og så skulle vi bade, men det var for lite vann i bekken, haha, søstra mi hoppet uti, og så traff hun bånn, så da gadd jeg ikke, tok heller noen bilder! Litt senere gikk jeg og Jennie ut å tok noen bilder, så her er de:kameraet fokusserte litt feil..
fin sveis da


va snygg!

ja, det var noen bilder, har noen videoer jeg skal redigere sammen også, men det kommer senere, kanskje jeg gjør det når jeg sitter på bussen i morgen? skal reise ifra Sverige til Oslo, så det blir jo gøy med en god del timer på buss.. 

- Sofie

dag 11 - meningen bak bloggnavnet vårt

hei♥

Det er kanskje ikke alle som vet hvorfor vi heter "iiiiso" og det tengte vi å forklare dere nå. Men en liten ting må jeg si først. Det er at vi har hatt 1-2 blogger før hvor vi hadde navnet "iiso" "iiiso" osv.. men de ble slettet pga. vi ikke ble enige ogsånn. Så grunnen til at vi heter det vi heter nå er fordi;

 • Begge har "i" i navnet
 • Sofie har "s" som forbokstav, og Ina har "s" som forbokstav i etternavnet.
 • Sofie har "o" i navnet og etternavnet, og Ina har "o" i etternavnet sitt.

Det var kanskje litt kmplisert, men vi fant ikke på noe bedre, som folk klarte å huske osv.

Gamle bilder, vi er jo fra hverandre

-Sofie og Ina 

noen bilder ifra Spania / liten sneak peak

ingen av bildene er redigert, og jeg la dem ut som en bitteliten sneak peak på hva som kommer i videoen, ifra steder jeg har vært, og hvem jeg var der med! Håper bildene var fine da!

- Sofie


outfit 29.07.2011

Hei, etterpå idag skal vi dra til noen venner av Maria i bursdag 8tror jeg har sagt det før?) men ja.. så jeg skal pynte meg litt, derfor så er ikke denne outfiten hva jeg har på meg i bursdagen, men det er hva jeg har hatt på meg hittil, eller.. før bursdagen da!

Både shortsen og t-skjorten er ifra Cubus, og så har jeg bare på en ring ifra Spania, de øredobbene jeg hadde på i forrige outfot oh et "åkband" ifra Grönalund + to strikker! ja.. stilt over å ha litt farge på huden jeg da.. egentlig er det ikke så mye å skryte om!

Men nå blir det ikke mere blogging for idag, syntes jeg har blogget nok for en dag allerede, med to videoer også! Vell, ha en fin dag videre alle sammen!

- Sofie


videoblogg - dag 10 - din verste uvane

 


sier ikke mer..

- Sofie

 

videoblogg - leiligheten vår i San Josè

Nå driver jeg å redigerer videoer og bilder ifra Spania, så jeg holder på med en med bilder og videoer ifra hele Spaniaturen, nå er jeg ferdig med den filmen om hvordan leiligheten vår ser ut! Enjoi:- Sofie

dag 9 - noe du gleder deg til, og hvorfor? (28.juli)

Det jeg gleder meg til er å komme hjem til Norge, og denne gangen bli der en stund! Ikke drive å dra dagen etter at jeg kommer hjem og sånn, for det er så deilig å bare være hjemme litt! Jeg gleder meg til å komme hjem fordi da skal jeg være med vennene mine, og dra på Norway Cup!, og ja.. mest av alt, møte Ina ♥ fordi jeg har savnet henne så utrolig mye..


- Sofie

dag 8 - hva gjorde du idag? (27.juli)

den dagen var jeg på Grönalund, og det har jeg lagt ut video av, så jeg trenger vell egentlig ikke å si så mye om det! det var en kjempefin dag!

forresten, så kommer dag 8, 9 og 10 litt for sent.. så ja.. snart kommer nr. 9 som var for igår, og 10 som er for idag! 10'ern er video!- Sofie

dagen i bilder (tilfeldig rekkefølge)


Mollyhjemmelaget honning, butikken bra, men farmor best <3


de 4 hestene! skal skrive et annet innlegg om de senere!
hjemmelaget saft! butikken bra, men farmof best! aah, deilig!

jam det var noen bilder.. nå skal jeg se på film og bare slappe av på soffa'n! Og i natt får jeg egen seng også.. slipper å dele med lillesøster!

- Sofie
valpene

 

Heisann!

Nå har jeg fått noen flere, og bedre bilder av valpene. Elsker fortsatt Inalill som eroppkalt etter meg, jeg savner alle valpene kjempe mye.


her ligger allesøte valpene og drikker melt av silvaaller beste♥


hello, beauty

-Ina

in the garden


dagen idag har vært kjempefin og varm! Har vært å besøkt farmor som jeg ikke treffer så ofte.. skal blogge mere senere, men jeg og Jennie skal fikse neglene nå! Blogges!

- Sofie

videoblogg - Grönalund (tivoli)

Hei, idag har jeg vært på tivoliet Grönalund sammen med pappa, Ronja, Jennie, Cathrine og Maria! Det var kjempegøy og vi filmet og tok bilder i hele dag så her er alt lagt sammen, men ignorer småfeilene som midt i filmen står det "skriv inn tekst her" og det er sånn helt svart en liten stund, noen bilder varer for lenge og sånn.. men enjoi!

Vedder på at ingen har hatt en så fin dag som jeg har hatt! Bortsett fra at jeg hadde ubeskrivelig vondt i føttene..

- Sofie

 

ina her

Hei alle 

Jeg vet at jeg er skikkelig teit, og jeg er dum som ikke har blogget. Men som dere vet har jo akkuatt denne store tragedien skjedd. Og det har gått veldig inn på meg, så jeg har ikke blogget så særlig mye. Pluss at for Sofie sin store forskrekkelse har jeg en annen blogg. Men den sier jeg ikke her :) 

Her er en sang som jeg og hannah har hørt masse på i det siste, skal forresten bo hos hannah noen dager framover nå, mens mamma er på hytta med resten av familien. Nå stikker jeg og hannah ned til stranden, blogger mere i kveld!
Grönalund next

Heihei, nå skal vi dra til Grönalund! Vi har med mitt kamera og to minnekort (et som tilhörer speilrefleks) så det blir nok bilder når jeg er tilbake.

er på Jennie's pc, så har ingen bilder, men vi blogges etterpå! Ha en fin dag alle sammen (og en ting.. herre det var ikke lett å stå opp klokken 07.00..)

kom pappa, han har kjört Jennie og Cathrine til bussen (siden vi ikke har plass til de i bilen) så nå skal vi dra! Byye!

- Sofie

bilder fra dagen hittil


vurderer å kjøpe sånne bokstaver (helt hvite) i navnet mitt og så dekorere dem selv, liker å ha noe å pusle med!


in tha prøverom


vi besøkte Cathrine på jobb! (ene datteren til Maria)


prøvde en støvel! likte den ganske godt, så tenkte jeg skulle kjøpe den eller hunter støvler!


utenfor det ene kjøpesenteret


ååh, likt efargene på skoene så utrolig godt, hadde sykt lyst på de i rosa, men 700kr for noen sko til Sofie er ikke lurt..

- Sofie

dag 7 - det du kjøpte sist


my shoes, kjøpte dem istad, de kosta 200kr. vet ikke hva butikken heter, men samma det! salg er salg. Skriver mere om de senere med et litt bedre bilde!

- Sofie

videoblogg - stikker nu

hei, skal ut i byen nå, så bare tok en liten video sånn rask, har ikke sett vordan den ble sjæl, så får bare overleve, alt for bloggen, right?- Sofie

Sverigetur

Hei, nå er jeg i Sverige! skal være her i omtrent en uke, i løpet av den uken skal vi på to forskjellige tivoli, shoppe, ri på hester og bare kose oss! Gleder meg kjempemye! Vi bor hos kjæresten til pappa som bor i Sverige og så har vi vært å besøkt resten av familien min her. (pappas side) Hun ene datteren(Cathrine) til kjæresten til pappa (Maria) har studert sånn kjønnhets-ting før, så istad så farget hun øyevippene og øyebrynene mine!  jeg legger ut bilde i morgen ellernoe, siden jeg ikke orker å ta bilde nå.. men her er noen bilder av meg og Lillemo! (katten til Maria)

rart smil.. men samelite sjarmtroll med verdens mykeste pels, åh, deilig å bare ta på'n vett! men vi blogges i morgen da, skal se ferdig street dance med lillesøster!

- Sofie
noe jeg elsker

noe jeg elsker er det å ta bilder, redigere bilder, teste ut nye ting, redigere videoer og høre på musikk! ♥ ville bare få det ut! legger med et bilde jeg tok og redigerte istad:

forresten, jeg er ikke sånn.. pailt og picknik redigerer.. selv om man kan bruke sidene til forskjellige småting så redigerer jeg aldri et helt bilde i paint. photofiltre og litt sånn er noe jeg liker å bruke veldig godt! også picasa noen ganger osv!

- Sofie

dag 6 - antrekket mitt i dag


Genser - Ina sin, Topp (under genseren) - Cubus, Joggebukse - Bik Bok, Peace Fotbånd - Mag (blad) og fargebånd ifra en bod i Spania, Ring - H&M, Øredobber - H&M og vet ikke (de perlene i sølv), Klokke - kjøpt av en selger i Spania (random mann som kom)

om dere ser er ikke hudfargen min på noen av bildene riktig, hvertfall ikke på de med ørene mine.


det øveste er også et vennefotbånd jeg har med Silje! vi kjøpte likt og nå får jeg det ikke av, så det er nok der en god stund!


det er sånne perler hele veien rundt, just so you know! Akkurat som et armbånd, noe jeg liker veldig godt!- Sofie

Videoblogg - fiksing av negler

Hei! har ikke blogget no særlig i dag nei.. mamma har bursdag så vi har hatt litt gjester og fikk tre-retters middag! Og før vi spiste fikk vi barne også en liten jordbær-smoothie. Supergodt. Når jeg var i Spania så handlet jeg en del ting! (når jeg får tid skal jeg lage en video om alle tingene og så legge ut, men jeg får se hva tiden bringer) I morgen skal jeg bli hentet av pappa i 12.00-tiden og da drar vi rett til Sverige. Jeg blir borte i en uke, men har med pc så jeg får kanskje blogget noen ganger, men lover ingenting. Men nok om kjedelig snakking ingen egentlig bryr seg om.. bare måtte få sagt det! Her er videoen:


- Sofie

dag 5 -noe du savner


å være sammen med Silje i Spania! utrolig koselig å være med henne og det hadde vært best om vi møttes der nede litt før, hadde gjerne vært der i to uker til jeg ass ! ♥

- Sofie

home sweet ..bang!?

utrolig koselig å komme hjem til det mest forferdelige som kunne skjedd her i Norge! føler med alle som har mistet sine nære og til de som har blitt drept! han mannen er virkelig helt skrudd i hodet! han burde virkelig skamme seg!

men over til noe annet, gratulerer til min kjære mamma som har bursdag i dag og ja, som sagt så er jeg nå fremme i Norge! Har vært her i noen få timer nå da, men har ikke orket å blogge før nå! Skal snart legge meg, men finner ikke mobilen min.. har gjemt den så godt bort at jeg ikke engang finner den selv, great! Her er noen få bilder som ble tatt med webcam, orker ikke ta med kamera nå, god natt;

Ser på tv, nyhetene faktisk! han derre Anders kan bare stikke langt faen altså


litt skille da?blogges når jeg får tid, og har internett! Planen i morgen er å reise i 14.00 - tiden til Sverige (tror jeg) men ting er litt usikkert, men om Ina er hjemme og jeg ikke skal dra så stikker jeg til jente mi ass! ♥

- Sofie


drar hjem i morgen

hei, i morgen drar jeg hjem med flyet som gaar klokken 20.00, blogges naar jeg er hjemme (tror jeg). Er hjemme i 01.00 tiden! sorry for null bilder naa, men har ikke noen a.t.m! skal ut aa drikke drink osv naa, saa hade!

- Sofie 

Sitter på nettcafé i Malaga

Hei! Nå sitter jeg på nettcafé i Malaga/San Josê sammen med en norsk jente som jeg har møtt! Hun er utrolig snill og like gammel som meg. Hun bor over oss også! Sykt deilig å få blogget litt igjen, har savnet det.. her er noen bilder, så må jeg gå før tiden her går ut!
kunne ikke ta flere bilder, tiden er ute og brukte 6 min på dette :( men mere blogging senere når jeg har tid, lover! skal ut i vannet noo!

- Sofie

på terrassen


hei, nå står jeg på terrassen! Vi skal snart gå ut å spise. Det er et bilde ifra 2010, men jeg står jo på samme sted nå å blogger. hatt en fin dag? det har jeg! sola steker til 1000!

- Sofie

hadebra bloggen

okei, nå er jeg helt klar til å dra, har pakket ferdig. det eneste som mangler er å kle på meg, sminke meg og rette håret, så stikker vi! Men ja.. skal ikke dra før om fire timer, så jeg har tid til å se på tv, spise, blogge dette innlegget og kanskje sove litt.. men hadde ingen planer om det! blogger sikkert når jeg er på flyplassen ellernoe.. men ja.. kommer til å bli litt dårlig blogging nå, og kanskje uten bilder siden jeg skal til Spania, og det er ikke pc der.. bare min Ipod.

fikk lånt til meg et speilrefleks kamera, så det er det jeg kommer til å ta bilder med de neste to, kanskje fire ukene!


mmy beauty-bag! noe av det jeg kommer til å få bruk for, sånne kremer til eksem, varmbeskytter, pyrisept, en mørkere foundation, hårbørste, parfyme-krem og sånn!


ferdigsminket, bare la inn dette bildet i siste liten!

Vi blogges en eller annen gang, kanskje i morgen, kanskje om to dager? hvem vet. Jeg får se hva jeg rekker å gjøre!

- Sofiedag 4 - noe du gruer deg til (tar den en dag før siden jeg reiser 04.00)

jeg gruer meg ikke til noe spesielt, men når vi skal til Spania, så skal vi dykke et sted, og for å komme seg dit kjører man opp langs fjell og det er kjempebratt og langt ned. (blir litt redd da), så det er vell det jeg gruer meg til.
denne veien har vi kjørt på, for det er jo veien til Gabo de gata. Men ja, spør du meg så er det jæævlig skummelt!

skulle egentlig legge ut noen bilder vi hadde tatt selv ifra forrige gang vi var der, men pc'n er ødelagt, så det går nok ikke. Men her er også et bilde av hvor langt ned det er.

- Sofie

dag 3 - et blad du leser


er ikke sånn.. gal etter å lese topp, men om jeg har råd, eller mamma spør om jeg vil ha et blad, så sier jeg jo ikke nei heller. Og pleier å lage inspo-ting, så why not?

- Sofie

to fine sovesanger

Hei! Når jeg skal sove pleier jeg aldri å få sove, og da bare setter jeg på musikk for å "roe meg litt ned" og da pleier jeg å sette på disse to fine sangene her:
♥- Sofie

til Ina


Ina, jeg kommer til å savne deg så utrolig mye når jeg drar! og jeg savner deg allerede nå, vi har ikke sett hverandre på et par dager, kanskje en uke, men ja.. når jeg savner deg allerede nå, hvordan skal det gå i en hel måned da? Ina, jeg elsker deg ♥ stor klem ifra en som elsker deg ubeskrivelig høyt! <3 du betyr så jævlig mye for meg! Ina Solbakken - herlig jente!

- Sofiedag 2 - dine tre yndlingssanger akkurat nå


Jennifer Lopez - On the floor


Jojo- Too little too late


Shakira - Waka waka


det var det! nå skal jeg stå opp, rette håret og alt det der, så stikker jeg til Oslo får å treffe pappa litt, siden jeg skal joo reise bort ifra han en stund nå snart. (btw, ignore stygt bilde, men driter i det nå.. bedre med et bilde enn ingen)

- sofie

Stranden

Hei! idag har jeg vært på stranda sammen med Maren Christine. Det var veldig koselig, og vi tok en del bilder og videoer.  Kanskje jeg redigerer videoene å legger de ut, om det er noe som er spennende for dere, men akkurat nå orker jeg ikke å laste inn redigeringsprogrammet. Her er noen bilder:

♥

det var det, vet jeg ikke har blogget idag før nå, men jeg har ryddet hele rommet, vasket hele underetasjen og sånn! god natt.

- Sofieher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits